8 Gelegenheden voor een heteluchtballonvaart

8 Gelegenheden voor een heteluchtballonvaart

Heteluchtballonvaart is een van de meest voorkomende vliegervaringen van allemaal. Het is de perfecte activiteit voor zoveel gelegenheden, of het nu gaat om de viering van een speciale dag, of als een geschenk. Het is minder polariserend dan parachutespringen, maar toch meer open en bevrijdend dan mooie vluchten. Daarom hebben we de tijd genomen om een aantal passende gelegenheden op een rijtje te zetten voor een luchtballonvaart. Als u het gevoel heeft dat er iets ontbreekt op onze lijst, laat het ons weten en we voegen het toe!

Inhoud verbergen
1. 2. Luchtballonvaarten voor Romantische Occasions
1.1. 1.1.1. Huwelijksvoorstellen
1.2. 1.2. Verjaardagen
1.3. 1.3. Valentijnsdag
2. Neem ze mee op een verjaardagsvlucht!
3. Moeder- en vaderdag
4. 4. Kerstcadeau
5. 5. Emmerlijst ervaring
6. Neem uw personeel mee op de rit van hun leven!
7. 7. Afstudeercadeau
8. 8. Bezoek het Canberra Luchtballonfestival
Luchtballonvaarten voor romantische gelegenheden
De meest voorkomende gelegenheden voor heteluchtballon ervaringen zijn romantisch. Het is een bijzonder moment dat gemakkelijk te genieten is tussen twee personen en het uitzicht van bovenaf is onverslaanbaar. In tegenstelling tot scenische vluchten, geeft ballonvaren het paar de mogelijkheid om elkaar te omhelzen gedurende de hele ervaring.

Dit betekent dat het geschikt is voor:

Huwelijksaanzoeken,
Verjaardagen, en
Valentijnsdag
Huwelijksaanzoeken
Huwelijksvoorstel voor een heteluchtballonvaart
Een van de meest aangrijpende momenten in het leven is het voorstellen van je belangrijke andere. Het draagt ongelooflijk veel gewicht in de schaal en verandert het leven voor altijd. Om deze reden zoeken mensen ver en breed naar het perfecte moment. Hoe zal ik het doen?’, ‘Wat moet ik zeggen?’, ‘Wat als ze nee zeggen?’ enz.

Huwelijksaanzoeken in een heteluchtballon zijn om een aantal redenen perfect.

Onverslaanbaar uitzicht
Tijd om te wachten op de zonsopgang – AKA, geld schot
Het ‘op één knie gaan zitten’ is een makkelijke optie…
Denk aan de foto’s!
Champagne na, iemand?
Verjaardagen
Als u op zoek bent naar een geschenk om uw geliefde te geven en een doosje pralines en bloemen gewoon niet knippen – dit zou uw go-to moeten zijn. Een luchtballonvaart is een geschenk dat ze altijd zullen onthouden, en er is geen twijfel over de romantische bedoelingen.

Dit kan zich ook uitstrekken tot uw trouwdag! Heteluchtballonnen zijn een symbool van liefde en zweven als een vers getrouwd stel is een geweldige manier om het huwelijksleven af te trappen. En als de huwelijksdag druk is, waarom zou je het dan niet toevoegen aan de huwelijksreis?

Valentijnsdag
Zinvolle Valentijnscadeaus kunnen ook moeilijk te verkrijgen zijn. Zoals de meeste geschenken, zullen de herinneringen aan ervaringen langer duren dan materiële geschenken (met name Valentijnsdaggeschenken). 14 februari valt vaak op een werkdag en de restaurants zijn meestal ‘s avonds volgepakt. Dus heteluchtballonnen kunnen een geweldige manier zijn om aan de Valentijnsdag *hoestverplichtingen *hoest voor kantooruren te voldoen!

Valentijnsdag van een heteluchtballon
Niet alleen is het een totaal spannende en romantische ervaring voor jullie beiden, maar het is ook nog eens vroeg in de ochtend. Dit betekent dat u ‘s ochtends kunt vliegen, samen kunt ontbijten en daarna naar het werk kunt gaan. Het is niet nodig om te wedijveren om beschikbare tafels op locaties wanneer je vanuit je eigen huis kunt genieten van de nacht!

Neem ze mee op een verjaardagsvlucht!
Een andere grote reden om te gaan ballonvaren is een verjaardag! Doe het inpakpapier weg en geef ze een verjaardagscadeau waar ze echt van zullen genieten. Heb je ooit iemand horen zeggen dat ze niet op een heteluchtballon willen gaan? Nee, ik ook niet.

Hete luchtballon voor een verjaardagscadeau
Het is ook een ervaring die het best met anderen kan worden gedeeld. Dus als je wilt gaan, is er een makkelijk excuus om met hen te vliegen! Of als je je vrijgevig voelt, kun je voor hen en een vriend een vlucht kopen. Extra bruine punten voor die ene!

Moeder- en vaderdag
Hete luchtballonvaarten zijn een geweldig cadeau om aan je ouders te geven. Je kunt ze het cadeau geven en de ervaring met hen delen op de dag zelf! Ballonvaarten zijn divers en geschikt voor zowel moeder- als vaderdaggeschenken.

Kerstcadeau
De onbetwiste drukste tijd voor het kopen van cadeaus en het geven van cadeaus is de kersttijd. Het maken van de dingen gemakkelijk en het vermijden van drukte heeft een aantal ernstige waarde, dus hier is de top twee van de beste redenen om een heteluchtballon ervaring te geven voor Kerstmis:

Je hoeft jezelf niet te onderwerpen aan de winkelcentrumwoede (of de kerstliederen) – je kunt ze online kopen!
U kunt een heteluchtballonvoucher kopen en ze kiezen zelf wanneer ze boeken.
Emmerlijst ervaring
Hete lucht Ballon Ride voor de Bucket List
We krijgen veel telefoontjes van mensen die hun oudere ouders ervaringen willen geven die ze niet hebben gehad. Ze hebben er misschien hun hele leven over gepraat, maar zijn er nooit doorheen gekomen. Een luchtballonvaart is iets wat mensen vaak opzij zetten voor ‘later’. En als ‘later’ zich uitstrekt tot jaren of decennia, is het meestal nodig dat iemand anders het aan hen schenkt om het te realiseren.

www.ballonvaart-antwerpen.be

DR11 DR12 DR13 DR14 DR15 DR16 DR17 DR18 DR19 DR20 DR21 DR22 DR23 DR24 DR25 DR26 DR27 DR28 DR29 DR30 DR31 DR32 DR33 DR34